Verkoop

Welvis 01

Lemsteraak Welvis

In samenwerking met ADB Yachting hebben wij deze prachtige Lemsteraak in de verkoop. Ideaal schip om met twee personen te bemannen.

Ontwerp: Hoek design, zeer goed onderhouden Lemsteraak, van alle gemakken voorzien, denk aan diesel verwarming, boiler, koelkast, oven met gasfornuis, toilet met douche en dekwaspomp. Schip is gaffelgetuigd en heeft een standaard zeiloppervlak van 90M2, extra zeilen zoals een botterfok, kluiver en jager zijn aanwezig. In de kuip bevinden zijn in totaal 6 lieren, waarvan twee elektrisch om de zwaarden mee te bedienen. Deze Lemsteraak is uitgerust met 2 cabines voor 2+2 slaapplaatsen, in de salon kunnen nog twee mensen overnachten. In de keuken is een vier pits fornuis met ruime oven gemonteerd, keuken is tevens voorzien van een koelkast, keukenblad is uitgevoerd in Corian.

Wat zijn de sterke karakterpunten van deze lemsteraak:

  • Zeer dik vlak, geen spanten, hierdoor ruime stahoogte
  • Geen losse ballast in de boot gemonteerd
  • Vorm onderwaterschip, Hoek Design staat bekend om z’n uitgekiende lijnenplan
  • Door de vormgeving heeft het schip een lagere waterweerstand en zeilt daardoor snel
  • Zeekuip, gangboorden kunnen met gemak onder water worden gezeild, hierbij blijft de kuip netjes droog en is daardoor erg veilig
  • Ideaal schip om met z’n tweeën te varen met dank aan het toertuig (geen hoog wedstrijdtuig)
  • Zwaarden zijn elektrisch op te halen

Wilt u meer informatie over deze Lemsteraak neem dan contact met ons op, de boot is te bezichtigen in Enkhuizen. Tevens kunnen wij u advies op maat bieden, denk aan het realiseren van verdere persoonlijke wensen aan dit schip en bijvoorbeeld begeleiding met betrekking tot onderhoud en stalling.

Wilt u meer weten?

Kijk ook op Botentekoop.nl